Al Pena-roja se li escape la victòria al descompte (2-2)



comarquesnord.cat, Pena-roja
» dilluns, 12 de desembre de 2011

Lo Pena-roja va estar a un pas d’emportar-se els 3 punts a Castellseràs. Ho va tindre tot a les seues mans, després de donar-li la volta al (1-0) amb los gols de Fraga i Javi. Però fins que l’àrbitre no xiule el final, lo partit no s’acabe. I el Castellseràs va fer l’empat a 2 al minut 94. Empat agredolç del Pena-roja, que va guanyar en mentalitat en relació als últims enfrontaments, però que amb l’expulsió de Ionut al minut 75 no va poder parar el rival. Primer punt que sume el Pena-roja esta segona volta, trencant així la mala ratxa de 3 derrotes consecutives. I primer punt que trau lo Pena-roja del camp del Castellseràs en la seua història, on les tres temporades anteriors havie eixit escaldat.

Segons va destacar el primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, “va ser un partit bastant bo, on hem trencat la ratxa negativa de tres derrotes. Mos van marcar al minut 94, quan l’àrbitre havie dit que només allargave el partit 2 minuts. Peró són coses que té el futbol, ja que el partit no acabe fins que no xiule l’àrbitre”. Laris va dir que l’equip “anave conscienciat de que calie traure alguna cosa positiva, perquè si no s’acabave la temporada per a natres”. I en este sentit, va defensar que “lo més positiu del partit és que tot i anar perdent, no vam acatxar els braços, vam buscar el partit, li vam donar la volta al resultat i haguérem pogut matar el partit. Però no vam tindre sort”. L’empat va coincidir amb lo retorn a l’equip de Javi Barberán, qui va marcar el segon del Pena-roja. “Tenim un puntal molt bo, los jugadors van més segurs si està ell, és un jugador molt ràpid, pressione molt i el rival necessite dos jugadors per contenir-lo”, va valorar Laris en relació al seu jugador. De fet, Javi va tindre algunes ocasions davant del porter, que no va acabar de materialitzar.

Amb este empat, Pena-roja sume el primer punt de la segona volta i retalle a només dos punts la diferència amb Calaceit i Valderrobres. La pròxima jornada, lo Pena-roja torne a jugar a casa, en esta ocasió davant d’un Cretense que té un peu i mig a la lligueta que permet jugar l’ascens.