Los xiquets de Massalió engalanen l’Arbre de Nadal


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Massalió
» dilluns, 12 de desembre de 2011

La plaça major de Massalió ja llueix lo tradicional arbre de Nadal que cada any adorne el Club de la Joventut de la localitat. En esta ocasió, l’entitat va realitzar un taller de manualitats per a que els xiquets del poble foren los encarregats de fers els ornaments de l’arbre. Lo passat dimarts 2 de desembre, a la vora de 30 xiquets vam participar al taller d’adorns de Nadal. “Los xiquets acostumen a respondre molt bé a les activitats. I este cas no va ser una excepció. Uns 30 xiquets, la majoria del poble i alguns de fora, van participar al taller”, va explicar Carlos Celma, president del Club de la Joventut.

Concretament, lo taller va consistir en que els participants pintaren al seu gust diferents peces de poliespan com boles, campanes o estrelles. D’esta manera, la organització va preparar les peces, unes taules i totes les pintures necessàries perquè els participants pugueren deixar eixir tota la seua creativitat. “La idea es que los xiquets pintarem los adorns al seu gust. Natres ja ho teníem tot mínimament preparat a la taula, les pintures… los participants sol tenien que agafar les peces de poliespan i pintar-lo”, va assenyalar Celma, que va afegir que “amb 30 xiquets sí que pot ser un poc caos en moments concrets, però una volta es posen a pintar i se queden pintant estan molt tranquils i al final acabe eixint tot perfecte”.

Dos dies després, lo 8 de desembre, los membres de la junta de l’entitat, amb l’ajuda d’alguns col·laboradors van col·locar tots els adorns del taller, així com les llums corresponents, a l’arbre que l’ajuntament havie ubicat a la plaça. “L’ajuntament plante l’arbre i natres mos ocupen d’adornar-lo en lo que s’ha fet al taller. Als xiquets los fa molta il·lusió veure que lo que han fet ells està allí penjat durant tots los nadals”, va apuntar Celma. A més de la decoració i il·luminació de l’arbre de Nadal l’entitat també va col·locar durant lo passat cap de setmana el tradicional pessebre que cada any adorne l’entrada inferior de la seu del Club de la Joventut.

Però estes activitats únicament són les primeres que desenvolupe el Club de la Joventut durant estes dates. Així, segons va destacar Celma, “lo pròxim dia 24 farem lo Tronc de Nadal que se fa a nivell popular i també prepararem lo necessari per a la cavalcada dels reis. De tot això mos ocupem des del Club, encara que hi ha molta col·laboració de la gent.”

Més informació: |