Valderrobres controle el partit però no pot superar el Teruel B (2-3)




comarquesnord.cat, Vall-de-Roures
» dilluns, 12 de desembre de 2011

Dolorosa derrota del Valderrobres a casa davant del Teruel B (2-3) en un partit on los del Matarranya van anar a remolc però van tindre ocasions per emportar-se els 3 punts. L’equip filial del Teruel B va aprofitar al màxim la seua efectivitat, i va marcar primer i fins i tot se’n va anar amb avantatge al descans després de que Álex empatés lo partit. A la segona part, una excel·lent contra duta a terme pels visitants va fer molt mal als locals (1-3). Tot i això, Valderrobres va reduir distàncies i va tindre ocasions per empatar el partit. Però finalment, lo Teruel B se va emportar 3 punts més que li són suficients per assegurar-se, matemàticament, plaça a la lligueta d’ascens.

Segons va destacar l’entrenador del Valderrobres, Manuel Bel, “cal dir que la derrota és molt dura, immerescuda, i que mos fa molt de mal perquè mos deixe novament a 4 punts del Calanda. Però cal felicitar a l’equip perquè vam dominar el Teruel, vam tindre més ocasions que ells i vam fer molt bon futbol”. Bel va lamentar que “després de tant esforç i tanta suor no vam aconseguir guanyar. I ells, en pràcticament tres ocasions, mos van guanyar”. En este sentit, l’entrenador del Valderrobres va dir que es van trobar un rival que “va vindre molt tancat, i només esperave les contres”. A més, “lo resultat no mos va gens bé per estar a la 4ta posició, però cal felicitar als jugadors perquè estos últims partits ho estan donant tot”. De cara a la pròxima jornada, Valderrobres intentarà recuperar la senda de la victòria en un nou partit a domicili, on ha sumat los últims 6 punts que ha disputat.

Serà, en concret, al camp del Torrecilla de Alcañiz, cuer de la categoria que fins ara ha sumat només 1 punt. Amb esta derrota, lo Valderrobres se manté en 5ena posició, amb 17 punts, però lluny ja del tercer classificat. Lo tall d’ascens quede ara als 21 punts.