Ximo Puig ha promés el càrrec de diputat a Madrid



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 14 de desembre de 2011

Jornada història per a l’Alcalde de Morella. Ximo Puig ha promès el càrrec de Diputat Nacional a Madrid. El Congrés dels Diputats ha celebrat avui la sessió constitutiva del nou Parlament sorgit de les eleccions del 20 de novembre. En primer lloc, s’ha llegit la llista dels 350 diputats, previ a l’acte d’elecció del president.

En eixe moment, s’ha escollit la Mesa del Congrés, amb el popular Jesús Posada com a president. Un per un, els diputats s’apropaven per tal de dipositar el seu vot.

Després del nomenament del president s’ha procedit a cridar de nou i per ordre alfabètic als diputats per a fer el jurament o promesa d’acatar la Constitució.

D’esta manera ha quedat constituït el Congrés dels Diputats de la nova legislatura en la qual estarà un morellà per primera vegada. Ximo Puig ja forma part del Congrés després de ser escollit candidat per la província de Castelló.

Després de la ronda de juraments o promeses, els presidents del Congrés i el Senat han declarat constituides les cambres i li ho han comunicat al Rei, a l’altra càmara i al Govern, arrancant així la Dècima legislatura.