Gisbert: “Tota Espanya se’n riu de Castelló”



comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 16 de desembre de 2011

El portaveu adjunt socialista en la diputació, Josep Gisbert, ha lamentat avui que “tota Espanya s’en riu de Castelló per culpa de la patètica gestió de l’aeroport que està fent el PP, quan fa gairebé un any que ho van inaugurar a so de bombo i platerets i, de moment, solament està sent utilitzat pels conills”.

Gisbert considera gravíssim “el dany que el PP li està fent a la imatge de la província de Castelló, fins al punt que allí on anem se’ns coneix com els de l’aeroport sense avions; i ara, com els de l’aeroport per a conills”. El portaveu adjunt socialista considera urgent i necessari que “s’assumeixin responsabilitats dins del PP pel cúmul de despropòsits que s’ha produït entorn d’aquesta infraestructura que, fins ara, cada vegada que ha obert els informatius nacionals de tots els mitjans ha estat per provocar la burla de tots i Castelló es mereix molt més que això”. Gisbert es mostra perplex davant el fet que “malgrat el cúmul de despropòsits aquest és el moment en el qual cap càrrec del PP ha assumit cap responsabilitat pels errors, i, no contents amb això, mantenen al capdavant del projecte a les mateixes persones”.

Per al portaveu socialista, “mentre la Casa Real aparta a Urdangarín de tots els actes oficials per la seva conjunta poc exemplar, aquí Alberto Fabra manté a Carlos Fabra al capdavant de AEROCAS malgrat haver convertit a la província de Castelló en la riota de tota Espanya”. Gisbert ha contrastat el fracassat aeroport del PP, “que de moment solament usen els conills i que en breu ho faran els falcons, amb el tren ALVIA, impulsat pel Govern socialista i que en el seu primer any de funcionament ja ha transportat a 85.000 viatgers, que poden anar de Castelló a Madrid en menys de tres hores”.

El portaveu adjunt ha recordat que ni Carlos Fabra ni Alberto Fabra van acudir a l’acte d’inauguració d’aquest nou servei ferroviari perquè “ho consideraven una burla i, no obstant això, sí van muntar amb magnificència una inauguració d’un aeroport amb molts canapès però sense cap avió i va provocar la burla de la majoria de mitjans de comunicació nacionals i fins i tot d’algun estranger”. Finalment, ha assegurat que “precisament aquesta gestió tan patètica està provocant importants perjudicis com el fet que la zona logística de l’aeroport no estigui atraient a cap inversor”.

Més informació: | | |

/span> comentaris

  1. Resoponsabilitats tindrieu que prendre a la directiva del PSPV de la província de Castelló.

    Heu tret els pitjor resultats en molt de temps i ahí siguiu la mateixa tropa de sempre: Ernesto Blanch, Colomer, Puig i vosté (entre d’altres). Han pensat en marxar cap a casa??

    I ara que el PSPV ha pardut la comarca de Els Ports. Alguna responsabilitat d’algú??

    Quanta mentida….

  2. Per eixa regla de tres, els del PP de Morella algo tindreu que fer si perdeu totes les eleccions, no?
    Quina manera de desviar el tema. Igual per als militants del PP, a l’aeroport va tot genial. Jo ahí coincidisco, perquè penso que el més rentable per a la butxaca dels valencians és que mai comence a operar. Perquè és el sensesentit més gran que mai s’ha fet a esta província i no funcionarà…