Una foto de Vilafranca obté l’accésit del premi ‘Camino del Cid’


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Vilafranca
» divendres, 16 de desembre de 2011

Una fotografia d’una vista panoràmica de Vilafranca amb el títol ‘Nimbostratos’ i realitzada per Asís G.Ayerbe s’ha convertit en el accésit per la provincia de Castelló al 8è Concurs Fotogràfic ‘Camino del Cid’ en uns premis que han estat atorgats a la ciutat de Burgos.

El guanyador d’aquesta edició ha estat José Antonio Gutiérrez Lacambra amb la fotografia ‘Bajo la lluvia II’ (València) amb 600 euros de premi. En segona posició quedava Javier Romeo Francés amb la foto ‘Contradanza Cetina’ realitzada a Cetina (Saragossa) i un premi de 450 euros. Tercer ha estat Chomi Delgado amb ‘Paseo medieval’ ( Burgos ) amb 300 euros i quart premi per a Jesús Bernal i la fotografia ‘Vigilante del valle’ ( Burgo de Osma, Soria ).

Cadascuna de les provincies per les que transcorre el ‘Camino del Cid’ rebia un accésit dotat amb 100 euros. Es tracta de les provincies de Burgos, Soria, Guadalajara, Saragossa, Terol, Castelló, València i Alacant. La fotografia de Vilafranca ha obtés l’accésit per la provincia de Castelló i el seu autor Asís G.Ayerbe aconseguia el premi de 100 euros.

La fotografia recull una vista panoràmica del poble de Vilafranca amb una gran banda de núvols de tronada que s’està formant al seu darrere. Una espectacular instantànea que barreja la lluminositat de les cases del municipi amb els colors del cel blau, l’evolució de la tronada i a més plasma en primer pla les parets de pedra en sec.

Més informació: