“Nelo i sa cunyà” i “Bombons a mitja nit” fan riure al públic


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 18 de desembre de 2011

El Teatre Municipal de Morella ha estat quasi ple en la darrera de les representacions teatrals escenificades allí. En este cas, el públic més veterà ha sigut el principal destinatari d’una actuació que feia oblidar tots els maldecaps i canviar-los per una estona de diversió. Puntuals, els actors apareixien en escena després d’una breu presentació. En eixe moment, començava l’acció.

Diu el vell refranyer que de l’amor a l’odi tan sols hi ha un pas. En este cas, tot apunta que els refranys que es transmeten de generació en generació són molt savis. Esta obra “Nelo i sa cunyà” conta la història de dos cunyats que hereten una mateixa propietat, un pis que hauran de compartir. El que ocorre és que cap dels dos suporta a l’altre i la relació és infernal. Nelo intenta en tot moment treure de les seues caselles a Rosa, la cunyada; i ella tampoc se’n queda curta, criticant cada moviment del seu company.

Una comèdia que narra el que en molts casos ocorre en l’interior de moltes famílies. Unes relacions portades al límit que despertaven les rialles dels espectadors. Després de la història de Nelo i Rosa, vindria un altra d’amor i totes les seues complicacions. “Bombons a mitja nit” posaria el punt i final a una vesprada teatral de la mà de la companyia de Castelló “Baladre”.

Més informació: