Calaceit pague car la falta d’encert a porteria (2-2)


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 18 de desembre de 2011

Empat amarg per al Calaceit en lo seu últim desplaçament a Valdealgorfa, on l’equip del Matarranya va estar molt poc encertat de cara a porteria. L’equip del Matarranya va marcar primer. Ho va fer prompte, en concret, al minut 12. Però a la mitja hora de joc, Valdealgorfa va saber empatar el partit i en només quatre minuts li va donar la volta al marcador. Calaceit va marcar l’empat (2-2) després del descans i va tindre molts minuts i jugades per emportar-se el partit. Però el desencert i la falta d’efectivitat dels seus jugadors ofensius van impedir que el Calaceit sumés 3 punts més. L’empat fa mal, sobretot després de la victòria del Valderrobres, que se li escape dos punts. La lligueta d’ascens en canvi, encara està a 4 punts.

Segons va destacar lo portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, David Insa, “lo partit va estar marcat per l’aire, però se va poder jugar. Va ser un partit molt lluitat, on lo domini de la pilota el va portar sobretot lo Calaceit. Vam marcar primer. Però en cinc minuts mos van fer dos gols”. De fet, Insa va defensar a que a l’equip se li va escapar la victòria, ja que “vaig veure un equip que va fallar molt, amb algunes oportunitats per marcar tres o quatre gols. Però no hi havie forma”. Tot i això, David Insa va explicar que “l’equip està funcionant molt bé. La primera volta es va començar de qualsevol forma. Però estem en una línia ascendent”. A més, “lo balanç de setembre, i fins ara, ha estat molt bo. Sincerament, no mos esperàvem esta situació. L’evolució ja es va començar a veure la temporada passada. Anàvem a millor. Però enguany se veu un equip molt més assentat, i de cara a la pròxima jornada volem donar-li algun susto al Teruel”. Precisament, Calaceit començarà l’any 2012 amb un partit contra un líder ja classificat. Des de la capital cultural del Matarranya s’espere que el rival baixo en menys efectius, i a veure si això pot aprofitar-ho el Calaceit. Darrer tram de lliga, però, gens fàcil, ja que dels 4 partits que falten, ha de jugar contra el Valderrobres a domicili, i a casa contra Teruel i Calanda.

Amb este empat, lo Calaceit se manté a la sisena posició i manté la diferència de 4 punts amb lo Calanda, que ara és lo quart classificat. Per baix, amplie la distància a 3 punts amb lo Pena-roja, que ara mateix ocupe la setena posició.

Més informació: