Injusta derrota eixint de Canet amb el cap ben alt

comarquesnord.cat, Canet Lo Roig
» diumenge, 18 de desembre de 2011

El Morella FC tancaria un 2011 històric amb una derrota per la mínima al difícil camp del Canet, actualment 5é classificat. En aquesta ocasió, es va perdre, però es va donar la cara des del primer minut, al contrari que a La Pobla, i els morellans van meréixer més.

Els visitants eixirien molt concentrats i valents. El Morella va tenir vàries aproximacions en el primer tram, mentre que els locals pràcticament no van inquietar a Dídac. En aquesta tònica es desenvoluparia la resta de primera meitat, amb equilibri, molt de joc al centre del camp i pràcticament sense ocasions per destacar. Això sí, moltes d’aquestes accions de perill, en el cas del Morella, no van aplegar per un nefast arbitratge que va privar d’oportunitats clares als morellans xiulant fores de joc molt dubtosos que deixaven en posició d’un contra un a atacants visitants amb el porter del Canet.

Amb empat a zero s’arribaria al descans. A la represa els de Canet van eixir amb més intensitat, tot i que el Morella també comptaria amb alguna ocasió com un remat de cap de Monfort. Els primers minuts de la segona part van ser intensos i emocionants per tornar a una certa calma. De nou, el partit entraria en una fase d’opcions poc clares i moltes aturades. Però als 79 minuts, quan l’encontre anava destinat a l’empat, en una jugada dubtosa de fora de joc, com moltes de les que va patir el Morella a la primera part, el jugador del Canet, Marcos, definiria a la perfecció i pujava al marcador l’1-0. Aquest mateix jugador va ser expulsat durant la celebració del gol al rebre la segona groga. A partir d’aquell moment, els morellans es van bolcar a l’atac i van tenir varies ocasions clares. En el temps de descompte, fins i tot Dídac es va sumar a l’atac. Capítol apart els lamentables fets protagonitzats per una minoria dels aficionats de Canet, que es van dedicar a tirar pilotes al camp per aturar el joc o despistar a l’àrbitre.

Derrota, però amb el cap ben alt. Ara toca descans nadalenc i esperar al proper compromís el 7 de gener al camp del San Pedro B. Un partit molt important ja que el rival és el que marca la zona de descens, a cinc punts del Morella.