Aleix Arrufat sume la quarta victòria consecutiva a Bike Trial


comarquesnord.cat, Matarranya
» dilluns, 19 de desembre de 2011

Lo jove pilot del Matarranya, Aleix Arrufat, ha tancat un excel·lent final de temporada després d’imposar-se a la prova de Girona. De fet, Arrufat a aconseguit la primera posició en les últimes carreres que ha disputat. Primer va ser al circuit de Torredembarra (Tarragona), per després saltar a la Vall d’Uixó, les Borges del Camp i tancant l’any a la prova de Girona.

Lo gran sacrifici d’este jove pilot, a més de les moltes hores d’entrenament acumulades, han fet que Aleix Arrufat haigue obtingut un palmarès brillant durant este any 2011, ja que ha aconseguit grans títols com són lo campionat d’Espanya, lo de Catalunya, lo Campionat d’Aragó, lo Campionat Escolar i els Campionats Provincials de Tarragona i Girona. Tot un palmarès.

Cal recordar que, de forma general, lo Club Trial Matarranya ha aconseguit molt bons resultats en la modalitat Bike Trial, on trobem pilots com Uriel Gil, Raúl Guimerà, Javier Bel, Álex Micolau, David Dandu i el mateix Aleix Arrufat. A la modalitat trial també hem recopilat grans èxits, com ara el Campionat d’Aragó de Trial, que es va emportar David Millán. Ara només mos quede que la pròxima temporada sigue tan bona com esta.

Més informació: |