La Mancomunitat dels Ports reclama a la seu de la Generalitat a Castelló el deute del Consell cap a l’Escola Taller

comarquesnord.cat . Castelló . dimarts, 20 de desembre de 2011 .
Etiquetes: , ,

Alumnes, professors i membres de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, amb el seu president Santi Pérez al front, s’han manifestat durant la jornada de dimarts a Castelló per tal de reclamar els diners que endeuta la Generalitat a l’Escola Taller. En esta manifestació davant la Delegació del Consell a Castelló també ha estat present una gran representació dels socialistes de la província, inclòs el secretari provincial Francesc Colomer.

Segons els socialistes, eixe deute supera els 115.000 euros i impedeix el pagament als professors i alumnes de l’escola taller.

Per la seua banda, Fransesc Colomer ha denunciat el fet que mentre molts col·lectius de la societat continuen sense cobrar (farmacèutics, veterinaris, escoles tallers…), altres afortunats com el magnat de la fòrmula 1 sí cobre.

El cas de la Mancomunitat dels Ports no és aïllat, doncs la Generalitat no està pagant a pràcticament cap ens comarcal d’estes característiques. I el que ocorre és que, en molts casos, els propis ajuntament són els que fan esforços per tal d’avançar els diners, fet també que els provoca importants problemes de liquiditat.

A més de Santiago Pérez i Francesc Colomer, a la manifestació han participat els diputats provincials Josep Gisbert, Francisco Valverde i Juan Miguel Salvador; el secretari d’Acción Electoral i regidor de Morella, Ernest Blanch, el president del PSPV-PSOE, alcalde de Vilafranca i Diputat Autonòmic, Óscar Tena; i altres membres de la direcció provincial.

Els socialistes han distribuït un manifest entre tots els alcaldes de la província per tal de reclamar a la Generalitat el pagament del deute, sense que, pel moment, hagen obtingut resposta per part dels alcaldes del Partit Popular.

» VÍDEO: La Mancomunitat dels Ports reclama el deute del Consell

Més informació: | |