El Casal Jove torna a obrir avui les seues portes


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 21 de desembre de 2011

El Casal Jove de Morella torna a obrir avui les seues portes, amb l’objectiu de ser un espai de treball i diversió per als adolescents de Morella. Este és un centre de referència per a la joventut morellana, on es poden realitzar nombroses activitats. En esta nova etapa també s’ha contractat a una nova monitòria, a través d’una beca.

La regidora de joventut, María Rallo, afirma que “un dels nostres objectius és que el Casal Jove es convertisca en un centre de reunió i treball, a més de l’espai lúdic de referència que ja era per als joves”.

El sector d’edats que comprén el centre és ampli, ja que pretén acollir els joves que són majors per a anar al club, però menuts per a anar als bars. D’esta manera, Rallo apunta que “l’Escola Infantil gratuïta, el club i el Casal Jove són tres espais educatius que ajuden a conciliar la vida laboral de les famílies i que abarquen una franja d’edat des dels 0 als 18 anys”.

L’horari del Casal Jove serà de 17:30 a 19:30. Durant estes vacacions de Nadal, estarà obert els dies 21, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i el 7 i 8 de gener. Quan es reprenga el curs escolar, el centre obrirà els dimecres, divendres, dissabtes i diumenges.

Més informació: