La web del Congrés publica la declaració de patrimoni de Ximo Puig

comarquesnord.cat . Madrid . dimecres, 21 de desembre de 2011 .
Etiquetes: , ,

La web del Congrés dels Diputats ha fet pública la declaració de béns i rendes dels diputats, entre els que es troba el també alcalde de Morella, Ximo Puig. En la fitxa del Diputat morellà es destaca, a més, que està casat, amb dos fills, que és periodista o que també és membre del Comité Federal del PSOE.

Ximo Puig ha pagat en el darrer exercici 21.971,60 euros per l’IRPF. Les rendes que declara, de vora 78 mil euros, prové del seu salari a les Corts Valencianes, al que hi ha que sumar 1.150 euros en concepte de dietes de l’Ajuntament de Morella i 560 euros de conferències. A més declara una imputació salarial per rendes immobiliàries de 292 euros.

El també alcalde de Morella no té casa pròpia, però si el 17% d’una nau industrial a la Ciutat del Transport de Castelló adquirida l’any 2000. Com a deutes i obligacions patrimonials només declara un prèstec al BBVA.

Com a curiositats, és destacable que Ximo Puig declara altres béns o drets com ara 122.669 euros en accions de PECSA, amb una titularitat del 50% o 6000 euros per accions de la Llibreria Babel de Castelló.

. pdf . La declaració de béns de Ximo Puig

Més informació: | |