“A falta de comprovar la pedrea i els reintegraments, estimem que a la comarca dels Ports han tocat 500.000 euros”


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 22 de desembre de 2011

Enguany, una vegada més, els grans premis grossos de la Loteria de Nadal han passat de llarg a la comarca dels Ports, però encara així són més de 500.000 euros els que arribaran -o tornaran, segons els casos- després d’aquest esperat sorteig que obri les portes a les festes nadalenques.

Des de l’administració de Loteries Pastor de Morella es confirma que “aquest any ha estat molt repartit pels pobles de la comarca” i es rebran premis a localitats com “Olocau, La Mata, Cinctorres, Villores, Morella” i també a localitats veïnes com “L’Anglesola i La Cuba” arribarà un pessic de diners.

Els premis venen derivats d’haver-se venut ací “centenes del primer i del tercer premi, les dues últimes xifres del primer premi i del tercer, diversos números que acaben en 04”, entre d’altres. “En total hem fet una estimació, a falta de repassar la pedrea i de conèixer els reintegraments d’uns 500.000 euros”, assegura Maria Jesús Pastor, que remarca que aquesta xifra es veurà augmentada considerablement després de les comprobacions pendents. Aquesta xifra vindria a ser pareguda a la de l’any passat.

“A partir de demà” ja es podrà anar cobrant, puntualitzen des de l’administració de loteries morellana.

Més informació: