Comença la campanya “Vilafranca Solidària”


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimarts, 22 de desembre de 2011

La Unió Musical de Vilafranca, dirigida per Pau Monfort, ofereix aquest divendres 23 de desembre el seu Concert de Nadal a l’Edifici Polivalent. L’actuació començarà a les 22,30 hores i prèviament es realitzarà la presentació de la campanya ‘Vilafranca Solidària’ d’ajuda als països de la ‘Banya d’Àfrica’. El Concert de Nadal serà el primer dels actes de col·laboració per a una campanya que s’extendrà durant tot l’any 2012.

A la primera part del concert, la Unió Musical de Vilafranca interpretarà ‘Una obertura festiva’ d’Alfred Reed i la suite ‘Dolly’ de Gabriel Faure amb els moviments Berceuse, Mi-a-ou, El jardí de Dolly, Kitty-Vals, Tendresse i El Pas Espanyol. El programa per a la segona part compta amb les obres ‘Caravan’ de Naohiro Iwai, ‘The Beatles in concert’ de Willy Hautvast, ‘The Best of Phil Collins’ de Frank Bernaerts i ‘A Swinkling Christmas’ de Willy Hautvast a més de diferents peces nadalenques típiques d’aquest concert.

Amb el Concert de Nadal els membres de la Unió Musical de Vilafranca i el seu director Pau Monfort donen suport a la iniciativa ‘Vilafranca Solidària’ per intentar pal·liar les situacions injustes que existeixen al món i feliciten els Nadals dessitjant el millor per a l’Any Nou 2012.

Un Concert de la Unió Musical de Vilafranca que serveix també per iniciar els actes culturals de la programació de l’Agenda Activa de Nadal, que continuen el dilluns 26 de Desembre a les 19 hores amb la inauguració de l’exposició ‘2001-2011, 10 Anys d’Exposicions a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament’.

Més informació: | | | |