Vilafranca sofreix una onada de petits robatoris


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dijous, 22 de desembre de 2011

Vilafranca ha patit a les darreres jornades una onada de petits robatoris a comerços, considerats com a de poca importància. Els lladres aconseguien entrar a una coneguda tenda de roba del Carrer Major de Vilafranca, trencant una porta per la part trasera del comerç i robant prendes de vestir, principalment per a xiquets que a més es deixaven pel camí i molt a prop de la pròpia tenda.

També intentaven entrar a una carnisseria de l’Avinguda de Castelló pel carreró existent al Carrer Juan Pablo Climent. Un home d’origen magrebí, segons apuntaven els testimonis intentava entrar al local però va ser sorprés pels veïns que l’obligaven a desistir en el seu intent.

Més extrany és el cas dels robatoris a les carteres d’un veí de Vilafranca i d’un altre de Benassal. Sembla que dues dones, ataviades amb llargues xaquetes demanaven signatures per a la construcció d’una residència de minusvàlids que havien de ser ratificades amb l’aportació del DNI. Aprofitaven el moment que l’interessat traia la cartera per a despistar-lo i furtar-li els diners. D’aquesta manera li robaven 300 euros a un home de Vilafranca (que els acabava de traure del caixer) i 150 a un altre a un bar de Benassal (que els portava per a pagar uns dècims de Loteria de Nadal).

Més informació: