Arbres de Nadal de “Vilafranca espai de comerç”


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» divendres, 23 de desembre de 2011

L’associació comercial ‘Vilafranca, Espai de Comerç’ ha decorat enguany per als Nadals l’entrada dels establiments amb un xicotet arbre de Nadal realitzat amb paquets de regal amb el paper oficial de la campanya amb el logotip de l’associació. S’ha aprofitat una espècie de pedestal amb el que ja comptaven els establiments d’altres campanyes per a que fera de base de l’arbre, rematat amb paquets situats en forma de piràmide.

Des de l’associació comercial de Vilafranca es pretén incentivar les compres nadalenques al poble. De vegades es pensa en fer moltes compres a altres llocs com Castelló i al poble es compta amb una gran oferta d’articles, també de regal per a aquestes dates tant especials.

Cal destacar que l’associació ‘Vilafranca Espai de Comerç’ continua creixent i que en aquestos moments ja aglutina a 32 comerços del municipi. Una xifra important proporcionalment si es compara amb la d’altres municipis molt més grans.

Des de ‘Vilafranca Espai de Comerç’ s’anima a la gent a fer les seues compres nadalenques al seu municipi i es dessitja un Bon Nadal i Feliç 2012.

Més informació: |