Diputació i Comarca signen un conveni de col·laboració per la vialitat durant l’hivern


comarquesnord.cat, Matarranya
» divendres, 23 de desembre de 2011

Lo president de la Comarca del Matarranya, Paco Esteve, i la presidenta de la Diputació Provincial de Terol, Carmen Pobo, han signat un conveni de col·laboració entre la comarca i la Diputació amb l’objectiu de coordinar les accions de vialitat hivernal. L’objectiu del conveni és aconseguir una major eficàcia en les actuacions que s’executaran dins del Pla de Vialitat Hivernal, que s’aplicarà en tot lo territori comarcal, per tal d’evitar o reduir al mínim lo nombre d’incidències i emergències que es puguen produir en situacions atmosfèriques adverses. L’import del conveni és de 8.000 euros.

A través del conveni, la Comarca del Matarranya aportarà els vehicles que posseeix per a totes les tasques derivades de les inclemències meteorològiques en lo territori comarcal. Per la seua banda, la Diputació Provincial de Terol assumirà les despeses de funcionament dels vehicles (assegurances, manteniment, combustible, reparacions, reposicions i altres despeses generades per l’ús de camions) i les despeses de personal. La Comarca del Matarranya té habilitats uns espais per a estos vehicles dins del territori comarcal.

Per posar en marxa este servei i fer-ne un bon seguiment i coordinació, al conveni que contemple la creació d’una Comissió de Seguiment presidida per la presidenta de la Diputació Provincial i el President de la Comarca del Matarranya, o pels diputats i consellers en qui es delego, i de la qual formaran part, a més, dos vocals.

Més informació: | | | |