El Taller d’Ocupació del Castell del Baró d’Herbers acaba la seua feina, però sense cobrar diversos mesos



comarquesnord.cat, Herbers
» divendres, 23 de desembre de 2011

La tasca del Taller d’Ocupació del Baró d’Herbers arriba a la seua fi amb un sabor agredolç. Per una banda la satisfacció de la feina feta; per altra, l’acabar la tasca i, a més, sense haver cobrat els darrers mesos.

En una felicitació nadalenca que han fet pública mitjançant les xarxes socials, des del Taller asseguren que “ha sigut una etapa d’aprenentatge i convivència en el que hem viscut moments per al record, ens hem integrat amb la gent del poble d’Herbers, coneixent el seu dia a dia, forjant amistats i, sobretot, sentint que treballàvem per un patrimoni que hem considerat i respectat com a nostre”.

Els alumnes i treballadors remarquen que “a pesar de les dificultats que se’ns han presentat, hem lluitat com un equip cohesionat, sent conscients de la importància del nostre treball al castell i amb la il·lusió de que el granet de sorra que hem posat aquest any siga un primer pas per a la recuperació d’aquest emblemàtic palau”, al que encara li queda feina per fer.

“Ens acomiadem desitjant que el 2012 siga un any ple d’alegria per a tots, que hi haja sort en els nous camins laborals que emprenem cadascú de nosaltres per separat i que tots els que en algun moment o altre d’aquesta etapa que ara finalitzem ens heu recolzat i heu sigut partícips d’aquest projecte, tingueu la mateixa sort, il·lusió i felicitat”, acaben.

Aquesta mateixa setmana els alumnes i professors, acompanyats de polítics amb el president de la Mancomunitat Comarcal Els Ports al capdavant, s’han manifestat a Castelló per tal de fer públic el descontent per no haver cobrat les darreres nòmines. Tot i això, i a la espera de poder-ho fer aviat, la seua tasca d’un any a Herbers ja ha acabat.

Més informació: |