Pena-roja i Vallibona convoquen el concurs del ‘Cartell de la Rogativa 2012’



comarquesnord.cat, Pena-roja
» divendres, 23 de desembre de 2011

Los Ajuntaments de Pena-roja i de Vallibona han convocat, de manera conjunta, un concurs per escollir el ‘Cartell Anunciador de la Rogativa de Vallibona 2012’, una tradició centenària que se celebre cada set anys entre els dos pobles germans i que es commemore el pròxim 19 de maig. En concret, los ajuntaments de les dos viles han publicat les bases d’este concurs (via paper i als seus espais virtuals) que està obert a qualsevol persona major d’edat.

Los cartells originals seran de temàtica lliure i hauran de ser presentats en paper en format DIN-A4 i, obligatòriament, també en format digital. Los treballs s’hauran d’identificar amb un lema i hauran d’anar acompanyats d’un sobre tancat en l’exterior al qual figurarà el lema i que contindrà el nom, l’edat, lo domicili de l’autor, lo telèfon i l’adreça de correu electrònic. Los treballs s’enviaran abans del 31 de gener de 2012 a l’Ajuntament de Pena-roja o a l’Ajuntament de Vallibona.

Cal destacar també que el concurs no tindrà premi econòmic, però el cartell guanyador serà editat com a cartell anunciant per a la Rogativa dels veïns de Vallibona al Santuari de la Mare de Déu de la Font de Pena-roja l’any 2012. L’autor de l’obra, renuncie a la seua propietat, a favor dels pobles de Pena-roja de Tastavins i de Vallibona, per a la utilització en los actes de la Rogativa de Vallibona 2012 i activitats posteriors.

Lo Jurat, que pot declarar desert lo concurs, estarà integrat pels regidors i alcaldes dels ajuntaments de Vallibona i de Pena-roja de Tastavins. La resolució tindrà lloc durant lo mes següent al termini de finalització per presentar els treballs. La participació en lo concurs implique total acceptació d’estes bases, la interpretació quede a lliure judici del Jurat.

Més informació: |