“Soñadoras” arriba a La Nevera d’Idees de Morella

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 23 de desembre de 2011 .
Etiquetes: , ,

En el marc de les activitats nadalenques de Morella, s’ha projectat un documental anomenat “Soñadoras” i promogut per l’Assemblea de Cooperació per la Pau. El marc de la projecció ha sigut la “Nevera d’Idees”, doncs una de les protagonistes de l’audiovisual és la morellana Estela Buenaventura, gestora d’este establiment de comerç just i ecològic.

“Soñadoras és un documental que pretén compartir i evidenciar la importància del codesenvolupament, l’impacte d’un projecte de cooperació basat en microcrèdits per a dones. L’objectiu final del mateix és el de visibilitzar l’important paper que porta a terme el col·lectiu femení en la construcció d’una societat millor.

El documental està protagonitzat per dones de procedències ben diferents, des de la República Dominicana fins a Morella, amb el cas d’Estela. Totes elles expresen els seus somnis per tal de posar en evidència com les aspiracoins de dones nascudes en llocs tan distants, poden ser tan similars. Totes les protagonistes de “Soñadoras” són dones emprenedores que mostren com pot transformar-se una comunitat, com pot canviar-se una realitat que no sempre és justa per a totes i tots.

. Vídeo . “Soñadoras” se estrena a Morella

Més informació: | |