Es presenta “Vilafranca Solidària” durant el concert de Nadal de la Unió Musical de Vilafranca



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dissabte, 24 de desembre de 2011

La Unió Musical de Vilafranca, sota la direcció de Pau Monfort realitzava el ja tradicional ‘Concert de Nadal’ en el qual es presentava també la campanya ‘Vilafranca Solidària’ d’ajuda als països de la ‘Banya d’Àfrica’.

El concert començava amb ‘Una obertura festiva’ d’Alfred Reed, tot un clàssic de la música de banda. L’obra de Reed servia per trencar el gel i donar pas a la presentació de ‘Vilafranca Solidària’ amb la projecció d’un video sobre els inicis d’aquesta campanya i les diferents activitats previstes per als propers mesos i que han estat adherides a la causa. Al Concert de la Unió Musical de Vilafranca es sortejarien dos pernils entre el públic present i es recaudarien més de 500 euros que han estat destinats a una ONG amb programes d’ajuda a la ‘Banya d’Àfrica’.

L’actuació nadalenca de la Unió Musical continuaria amb la suite ‘Dolly’ de Gabriel Faure amb els seus sis moviments, Berceuse, Mi-a-ou, El jardí de Dolly, Kitty-Vals, Tendresse i El pas espanyol, una suite originalment escrita per a piano a quatre manos en transcripció per a banda del músic de Llíria, Juan Vicente Mas Quiles.

La segona part del concert de Nadal comptava amb ‘Caravan’ de Naohiro Iwai, ‘The Beatles in Concert’ de Willy Haurvast, ‘The Best of Phil Collins’ de Frank Bernaerts i ‘A Swinkling Christmas’ també de Haurvast. Al concert també s’intepretava el ‘Salsanadal’ de Pau Monfort i seguidament es realitzaven els sortejos de ‘Vilafranca Solidària’.

L’actuació de la Unió Musical de Vilafranca en aquest Concert de Nadal, celebrat a l’Edifici Polivalent es tancava amb dos nadales més per dessitjar a tots uns Bons Nadals i un Feliç Any 2012.

Més informació: | | | |