La Rondalla de Morella va oferir el seu tradicional Concert de Nadal



comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 26 de desembre de 2011

El dia de Nadalet, com ja s’ha fet tradició, la Rondalla de Morella oferia el seu concert extraordinari de Nadal. El Teatre Municipal de la localitat tornava a ser el punt de trobada per tal de gaudir del bon fer musical de la Rondalla, que com a regal de Nadal, ens portava tradicionals peces d’aquestes dates tan especials. D’aquesta manera, es va poder escoltar cançons de diversos estils, de diverses èpoques, però amb la temàtica de Nadal com a eix central. Entre els temes van destacar les peces populars Chiquirritín de procedència andalusa o En un portal. Les nadales catalanes com El petit vailet junt al clàssic no nadalenc el Cant dels Ocells. Així com altres més conegudes internacionalment com Adeste Fideles, Ha nascut el Déu Infant, els Àngels de la Glòria o Cant de la nit de Nadal. Peces musicals que van fer les delícies del públic que fins allí es va arrimar.

Els assistents, a més, es van animar a cantar algun fragment dels més coneguts, especialment les nadales morellanes, algunes de les quals es cantaven ja el dissabte en la volta dels villancicos. La Rondalla va interpretar Venid Pastorcitos, Pastores Venid, La Estrella nos guiará, Bienvenido a nuestros valles o la peça del morellà Jesús Palos, Adorémosle. Una part del concert on la música es barrejava amb els càntics, ja que el públic contava amb un programa del concert el que se incloïa les lletres d’aquestes Nadales més conegudes.

D’aquesta manera, en el segon dia de Nadal, tot i el fred i que molts encara estaven acabant de dinar, el públic assistent no es va voler perdre l’actuació de la Rondalla de Morella que com millor saben fer-ho, amb música, desitjava a tots un bon nadal.

» VÍDEO: La Rondalla de Morella li posa música a Nadalet

Més informació: | | |