Morella acull el primer màster indoor de tennis en les categories aleví i infantil


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 26 de desembre de 2011

Els millors tennistes en les categories aleví i infantil es donen cita a Morella aquesta setmana per a disputar el I Màster Ciutat de Morella. Aquesta serà la primera vegada que es realitza un màster indoor de estes categories i en estos nivells, a la Comunitat Valenciana. La competició comença avui i finalitzarà el proper divendres amb la celebració de les finals. A més, el dijous es realitzarà un clínic perquè puguen entrenar els veïns de la localitat.

Per a poder albergar aquesta competició, l’Ajuntament de Morella ha hagut de condicionar la pista poliesportiva del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. Els treballs s’han centrat en millora de la superfície, el marcatge de les línies que delimitaran el terreny de joc i algunes actuacions complementàries per a augmentar la visibilitat. Unes intervencions necessàries per a adaptar la pista a la pràctica d’aquest esport, tant per a aquesta setmana com ja per a la resta de l’any.

El regidor d’esports, Amadeu Bordàs, afirma que “és molt important que Morella es convertisca durant una setmana en la seu del primer Màster Indoor de tennis de la Comunitat Valenciana”. A més, destaca que “gràcies a aquesta instal·lació construïda amb fons de l’Ajuntament, podem acollir competicions tan importants com aquest Màster Indoor de tennis”. Bordàs també ha agraït la col·laboració d’un veí de Morella que ha intermediat amb la Federació Valeciana de Tennis, per a celebrar el torneig a la localitat.

En total, participaran les tres millors raquetes de cada província de la Comunitat Valenciana en cada categoria, més altres tres convidats en cadascuna. El sistema de competició serà el Round Robin, típic de les competicions de Màster de professionals. Dóna la casualitat que en la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana hi ha alguns dels millors esportistes en alevins i infantils de tot el país, que estaran a Morella disputant aquest primer Màster de Tennis Ciutat de Morella.

Més informació: