Vilafranca recorda una dècada d’exposicions a les Sales Gòtiques


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dilluns, 26 de desembre de 2011

Dins de la programació del Nadal Cultural a Vilafranca, tenia lloc el dia de Nadalet l’inauguració de la mostra ‘2001-2011. 10 Anys d’Exposicions a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament’. Una exposició resum de les millors mostres que s’han pogut veure en aquesta sala durant la darrera dècada. El Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Víctor Tena i el Tècnic de Turisme, Guillem Monferrer van ser els encarregats d’inaugurar una mostra en la que també han participat associacions del municipi com el Club Taurí i es fa un xicotet homenatge a la festa de Sant Antoni, al Betlem de Cristóbal Alcón o es recorden els quatre concursos de fotografía realitzats als darrers anys, entre moltes altres exposicions.

L’exposició romandrà oberta al públic fins a finals del mes de febrer en l’horari d’atenció al públic de l’Oficina de Turisme. Guillem Monferrer ha estat l’encarregat de montar la mostra i ens parlava al voltant de les exposicions que la conformen. A banda de les comentades anteriorment també es compta amb pintures de Patricia García, quadres de punt de creu, quadres de concursos de pintura ràpida del ‘Vila de Vilafranca’, fotos d’antigues tabernes del municipi o fins i tot un vell tricicle de la mostra de joguines.

‘2001-2011. 10 Anys d’Exposicions a Vilafranca’ és una mostra que també serveix per a reconèixer el treball de la gent del poble en l’organització de moltes de les exposicions que s’han vist a Vilafranca en aquestos anys i s’anima a la gent del municipi i visitants a que passen per les Sales Gòtiques de l’Ajuntament per poder visitar-la i recordar diferents detalls del que és un xicotet recull de 10 anys la història més recent de Vilafranca.

» VÍDEO: 10 anys d’exposicions a l’Ajuntament de Vilafranca

Més informació: | |