Els diputats i senadors del PSPV en les Corts constitueixen un subgrup dins del Grup Socialista



comarquesnord.cat, Madrid
» dimarts, 27 de desembre de 2011

El síndic socialista en Les Corts i secretari general dels Socialistes Valencians, Jorge Alarte, ha assistit a la primera reunió de el ‘Grup de Diputats i Senadors del PSPV-PSOE als Corts Generals’, trobada en el qual els senadors i senadores, diputats i diputades socialistes valencians, han aprovat constituir-se formalment com a subgrup propi. Una proposta que va ser plantejada en la Permanent de la Comissió Executiva Nacional dels Socialistes Valencians pel secretari general dels Socialistes Valencians i síndic en Els Corts, i que ha estat ratificada, en el matí d’avui, per unanimitat. Tal com ha detallat Alarte aquest “subgrup de diputats i senadors del PSPV-PSOE estarà totalment integrat dins del Grup Parlamentari Socialista de les Corts Generals”.

Alarte ha subratllat que, a partir d’ara, el grup passa a tenir una “organització pròpia que gaudirà d’autonomia política i organitzativa i que estarà presidit per la diputada, Leire Pajín, coordinat pel diputat, Ximo Puig i que tindrà com a coordinadors adjunts al Congrés i en el Senat a Inmaculada Rodríguez Piñero i José María Ángel, respectivament”.

Una vegada constituït el Grup, està previst que es reuneixi “de manera ordinària una vegada al mes, durant el període de sessions, i amb caràcter extraordinari, quantes vegades sigui necessari a iniciativa de la direcció, o quan així ho sol·licite una quarta part dels seus membres”.

Més informació: | | | |