La Banda Peñarbés desitge unes Bones Festes a tots amb lo ‘Concert de Nadal’



comarquesnord.cat, Pena-roja
» dimarts, 27 de desembre de 2011

La Banda Musical Peñarbés va dedicar uns Bons Nadals a tots los veïns de Pena-roja amb lo clàssic ‘Concert de Nadal’, una actuació que des de fa uns anys ofereix lo 26 de desembre, Dia del Nadalet. Lo Saló Cultural de Pena-roja se va omplir una vegada més per l’ocasió i per a veure a la banda de música, qui va presentar un repertori idoni per a estes festes nadalenques. Lo concert se va encetar amb l’actuació de la banda juvenil, que va interpretar dos nadales.

Després de l’actuació dels músics més menuts, a l’escenari van pujar també els més veterans, que van començar el repertori amb un pasdoble nou, ‘Pepita Greus’. També van tocar obres d’orquestra, algunes d’elles Bandes Sonores com la de ‘Breatheart’. Abans de tocar una nadala col·lectiva per donar-li la benvinguda a estes festes, la Banda Musical Peñarbés va interpretar la ‘Marxa Radetzky’ de Strauss, peça amb la que la Filharmònica de Viena dóne la benvinguda al nou d’any.

Però les sorpreses no van acabar aquí. Los integrants de la Banda Peñarbés van oferir dos nadales. La primera d’elles, ‘Noche de Paz’, a la que va seguir un altre clàssic, un ‘Rin, rin’ re-adaptat i que van haver de cantar tots los assistents al concert. Lo concert de Nadal se va tancar agraint l’alta participació dels veïns del poble, així com també de l’acomiadament temporal de la directora de la Banda, Ana Reyes Palos. Tot apunte a que el director que agafarà ara la batuta serà Javier Martínez Guillén, prestigiós trompetista que ja va encapçalar la Banda Peñarbés fa més de 10 anys.

Més informació: | |