Els Patges Reials ja tenen les cartes dels xiquets de Vilafranca


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dijous, 29 de desembre de 2011

Els patges de Ses Majestats, Els Reis d’Orient, visitaven aquest dijous Vilafranca, per tal d’arreplegar les cartes i els dessitjos dels més menuts de la població. L’acte tenia lloc a la Biblioteca de Vilafranca, on, durant més d’un hora van anar passant els xiquets i xiquetes, acompanyats pels seus pares i mares.

Un a un, els menuts es dirigien als Patges Reials amb molt de respecte i una mica de vergonya, encara que també hi havia qui s’atrevia a cantar alguna nadala als Patges, si bé, els menuts estaven prou atemorissats davant la presència dels enviats dels Mags d’Orient. Com a recompensa els Patges donaven als xiquets un bon grapat de caramels, que aquestos arreplegaven un poc més contents.

Ara, els Patges de Ses Majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar tenen el repte de transmetre als Reis Mags totes les peticions fetes pels xiquets i xiquetes de Vilafranca i que han estat moltissimes. Tal i com van indicar els Patges, intentaran portar totes les coses que s’han demanat. Per a això, caldrà esperar al dia 5 de Gener, quan els Reis Mags facen la seua entrada a Vilafranca amb la Cavalcada, que s’iniciarà a les 19 hores des de la zona de la Creu Roja, a l’Avinguda de Castelló per anar fins la Plaça de l’Església on dedicaran unes paraules a la gent de Vilafranca, en companyia de l’Alcalde Óscar Tena i adoraran al Nen Jesús.

A partir d’aquest moment, la màgia s’apoderarà de totes les cases de la població i Ses Majestats passaran una per una per tal de deixar-nos els regals.

» VÍDEO: Els patges recullen les cartes dels reis a Vilafranca

Més informació: |