La Festa de l’Esport d’Els Ports Ràdio reconeix als esportistes més destacats de l’any a la comarca

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 30 de desembre de 2011 .
Etiquetes: , , , ,

El Teatre Municipal de Morella acollia una nova edició de la Festa del Esport organitzada per Els Ports Ràdio · Cadena SER gràcies a la col·laboració de Construccions Miralles. Una gala amb molta participaciópresentada per l’equip d’esports dels Ports Ràdio i Nord. En primer lloc es recordava el paper dels equips base de la comarca, el CBF Morella i el Renomar Els Ports. Tot seguit seria el torn dels conjunts amateurs dels Ports. Primer es resumiria la campanya del Vilafranca i a continuació es van donar els primers trofeus corresponents als Club Esportiu Cinctorrà. Diego Tena va ser escollit com el millor jugador de l’equip i arreplegaria també el trofeu de màxim golejador que va recaure en Mampel. Dos trofeus amb el patrocini del Faixero i Gasoil Els Ports.

El capítol de clubs el tancaria el Morella FC, destacant el paper del conjunt en la passada temporada en un números que van conduir a l’ascens a primera regional. Tot seguit es van reconèixer a diferents jugadors amb premis individuals. El màxim golejador va ser Marc Moles amb el patrocini de Regalos Maria Mercedes Moles.

El trofeu a l’esportivitat del Hotel Rey Don Jaime va recaure en el jove Ángel Cruz que no va poder assistir a la Festa per lo que arreplegava el premi el seu company Josema que destacava l’important paper d’Ángel en el conjunt morellà.

El premi a l’esforç de Teleasis Levante va ser per a Carlos Chillida que actualment juga al Catí a Regional Preferent. El seu germà, Héctor, arreplegaria el trofeu de les mans del president del Morella, Rafael Ripollés, que va fer resum de la passada campanya i de la figura de Chillida. Pel que fa al premi al millor defensa va ser per a Pau Puig, un trofeu patrocinat per la Mútua General de Seguros.

Per acabar es lliurava el primer premi de la festa de l’esport, precisament per al Morella FC pel seu històric ascens a primera regional. Diego Boix, entrenador dels morellans, tancaria aquesta part.

La Festa de l’Esport va continuar amb més reconeixements individuals, grups i institucions. En aquesta edició es va premiar el paper dels àrbitres del ‘terreno’ en futbol. El 2011 ens ha deixat a tres joves de la comarca que s’han unit a aquest col·lectiu que és clau per al desenvolupament dels esports: George Ciufulica, que no va poder assistir i arreplegarien els seus premis el vilafranquí Patxi Barreda i el morellà Omar Pitarch.

El Club Frontennis Vilafranca seria el següent en ser reconegut en la Festa de l’Esport per el projecte i per la seua consagració en Divisió d’Honor de l’equip A.

A continuació es premiaria un esport poc conegut com el tir al plat, reconeixent la tasca de Manuel Palau que ha collit grans premis i ara es prepara per al Mundial de Portugal.

El tram final va tenir molt d’esport de muntanya. Diego Miralles i José Vedrí van ser reconeguts per la seua aventura a Yosemite on van pujar els 1000 metres en vertical del Gran Capità. Els penúltims en pujar a l’escenari van ser Jordi Membrado, Marc Segura i Àngel Membrado escollits a participar en la selecció espanyola d’espeleologia. Es va aprofitar aquest moment per fer pujar a Jorge Membrado que enguany s’ha reconegut com a esportista d’elit.

La traca final va ser amb el Màster de Tennis ‘Ciutat de Morella’. Abans, el regidor d’esports, Amadeu Bordás, va fer un parlament lloant el paper de l’esport en la societat. El Màster va ser premiat amb el reconeixement a dues persones que han fet possible l’èxit d’aquest esdeveniment. Enzo Checchia i el seu fill Luca.

Abans de tancar l’acte, l’alcalde de Morella, Ximo Puig, tenia unes paraules de reconeixement als esportistes de la comarca D’aquesta manera es tancava una Festa de l’esport 2011 que podran veure integra a Nord, esperant un 2012 igual o millor per al esport i els esportistes de la nostra comarca.

. Vídeo La Festa de l’esport d’Els Ports Ràdio

Més informació: | | | |