Morella tanca amb èxit el I Màster de Tennis Ciutat de Morella

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 30 de desembre de 2011 .
Etiquetes:

L’entrega de trofeus ha tancat una exitosa primera edició del Màster de Tennis Ciutat de Morella. Una competició que ha acostat a les millors raquetes de la Comunitat Valenciana en les categories aleví i infantil fins a la localitat dels Ports. L’alcalde de Morella, Ximo Puig, i el regidor d’esports, Amadeu Bordàs, han posat el punt final a la competició amb el reconeixement als millors del torneig.

Ambdós destacaven el “èxit” d’esta edició per “poder comptar a Morella amb tennistes d’un gran nivell i per la implicació del públic que ha gaudit amb el joc dels joves”. Per això, han oferit les instal·lacions de la ciutat per a albergar futures competicions semblants. A més, apuntaven que “gràcies a la celebració d’este torneig, el tennis es podrà practicar al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I i creixerà l’afició a este esport”. També han agraït la implicació dels organitzadors en este campionat, de la Federació de Tennis, dels entrenadors i dels jugadors.

Cal recordar que per a poder albergar esta competició, l’Ajuntament de Morella va condicionar la pista poliesportiva del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. Els treballs es van centrar en la millora de la superfície, el marcatge de les línies que delimitaran el terreny de joc i algunes actuacions complementàries per a augmentar la visibilitat. Unes intervencions necessàries per a adaptar la pista a la pràctica d’este esport, tant per a esta setmana com ja per a la resta de l’any.

Respecte als resultats finals, els guanyadors del torneig han sigut Bernabé Zapata en la categoria infantil i Paco Albiol, en alevins.

. Vídeo L’èxit del Master de Tennis assegura una segona edició

Més informació: