L’Sportin Alcanyís va guanyar el I Torneig de Nadal de Valderrobres


comarquesnord.cat, Matarranya
» dissabte, 31 de desembre de 2011

Lo passat 30 de desembre, les instal·lacions esportives del Valderrobres C.D. van acollir la celebració del I Torneig de Nadal de Valderrobres, en lo que l’Sportin Alcanyís va proclamar-se guanyador després de jugar un triangular en l’equip local i l’Arnes. Lo torneig, que va començar a les set i mitja de la tarde, va consistir en un triangular entre els tres equips participants que van enfrontar-se en partits de 60 minuts.

D’esta manera, la competició va iniciar-se amb l’enfrontament entre el Valderrobres i l’Sportin que va finalitzar en la victòria dels d’Alcanyís per 1 a 2. Posteriorment, va entrar en joc l’Arnes que també va caure davant dels del Baix Aragó per a 0 a 1, deixant el torneig sentenciat a favor de l’Sportin. Finalment, i únicament en la segona plaça en joc, los locals van imposar-se als de la Terra Alta per 4 gols a 2.

Després del torneig, l’entrenador del Valderrobres, Manuel Bel, va mostrar-se molt satisfet tant pel nombre de públic assistent com pel desenvolupament dels diferents partits. “Ho valorem molt positivament. A natres mos ha servit per a no perdre el ritme de joc de la lliga i arribar millor als partits de després de Nadals. I a la gent se li ha ofert una alternativa esportiva per a estos Nadals”, va explicar Bel.

A més, cal destacar que la jornada també va servir per a fomentar la convivència entre els jugadors dels diferents equips. Al respecte, Bel va apuntar que “són tots amics, tot i que després quan arribe el duel a la lliga tots anem a per totes”. La idea de celebrar esta competició, organitzada pel Valderrobres C.D., ja es venie barallant des de fa uns anys. Si bé, el calendari de la lliga d’enguany, en grups de sol 10 equips i en moltes jornades de descans, ha fet possible que s’hagi pogut celebrar este I Torneig de Nadal que des de l’organització esperen repetir.

Més informació: |