Morella tanca l’any amb l’esport de la Sant Silvestre


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 31 de desembre de 2011

Prop de 135 participants han acomiadat el 2011 amb esport i festa a la carrera Sant Silvestre de Morella. Una prova no competitiva que es celebrava aquest darrera joranda del 2011, el dia de l’Home dels Nassos, per cinquena edició i que ha trenvat les expectatives conenctrant al major nombre de participants de la seua història. La cursa no competitiva ha recorregut 1,5 quilòmetres, realitzant una volta sencera al municipi pels seus carrers principals i pel passeig de l’Alameda.

Enguany, han tornat a destacar les disfresses i la participació de gent de totes les edats, mascotes o bicicletes en una carrera que ja és tradicional en el programa d’activitats nadalenques de la capital dels Ports. A pesar de no ser competitiva, el primer en creuar la meta amb molt de mèrit ha estat el jove Álex Meseguer. També ha destacat la nutrida representació del Morella FC que ha participat en les samarretes del club, així com gorros de Papa Noel o d’altres obsequis festius. Tot per donar la benvinguda al 2012 amb esport i alegria amb un molt bon temps meteorològic.

L’organització de la prova ha estat a càrrec del club ciclista Pinyo Fijo que s’ha col.locat estratègicament per a que ningú es perdés pel recorregut, així com la Polícia Local i la Creu Roja. Els atletes a l’aplegada han rebut un obsequi commemoratiu i begudes energètiques per recuperar forces.

» Fotogaleria: Sant Silvestre 2011 a Morella

Més informació: