Vicent Úbeda i Sara Fabregat guanyen la Sant Silvestre de Vilafranca

comarquesnord.cat, Vilafranca
» dissabte, 31 de desembre de 2011

La VI ena edició de la Cursa Sant Silvestre de Vilafranca, va servir per a que 92 corredors ( 70 en categoria amateur i 22 en categoria infantil ) acomiadaren l’any fent esport en la darrera vesprada del 2011. La prova, organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca i el Club d’Atletisme Vilafranca Running congregava a molta gent a la Plaça d’en Blasc i els seus voltants així com als diferents carrers per on es desenvolupava la cursa.

Primerament es feia la prova per als menuts amb un recorregut curtet i en la que participaven 22 xiquets i xiquetes.

Poc després, a les 18 hores es donava l’eixida de la Cursa Sant Silvestre per als majors amb un total de 70 participants que acudien a la Plaça d’en Blasc, molts d’ells i elles amb disfresses de tot tipus. Pollastres, Pares Noels, un grup de tuneres en una cursa en la que sobretot s’imposaven els barrets rojos del Pare Noel. Els participants masculins havien de completar un recorregut de quatre voltes des de la Plaça d’en Blasc, carrer Major, Sant Roc, Abadía, Plaça de l’Església, carrer Cid, Sant Miquel i tornar novament a la Plaça. Cada volta compta amb 900 metres i en total van fer 3.600 metres. En categoria femenina la prova era de 3 voltes al mateix recorregut.

Vicent Úbeda va ser el vencedor en categoría masculina superant a l’esprint a Mario Buenavista. Els dos serien els grans dominadors de la prova, invertint un temps de 12 minuts i 30 segons. En categoria femenina la guanyadora de la prova va ser la vilafranquina Sara Fabregat amb un temps de 12 minuts i 40 segons. Sara va dominar la prova en categoria femenina de principi a fi. A la categoria infantil la guanyadora de la cursa va ser Silvia Albert Bou.

Des de l’Ajuntament i des de Vilafranca Running es valovarava molt positivament la participació en aquesta VI ena edició de la Cursa San Silvestre al municipi.