48 menuts de Vilafranca gaudeixen amb el Vilaguay


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimarts, 3 de gener de 2012

Des de fa 9 anys, el Vilaguay és la gran atracció per als menuts de Vilafranca durant aquestos dies de vacances nadalenques. Des del dilluns 2 fins al dijous 5 els matins del ‘Vilaguay’ s’omplen d’activitats molt diverses per a distraure als 48 xiquets i xiquetes que enguany s’han inscrit. Cinta Tena és la coordinadora del ‘Vilaguay’ i compta amb un equip de 5 monitors que s’encarreguen dels diferents grups en el que han estat distribuits els menuts.

Tallers de manualitats, jocs diversos, taller de cuina o projeccions cinematogràfiques son algunes de les propostes d’un Vilaguay en el que s’han introduit noves activitats.

Donades les diferents edats dels xiquets i xiquetes participants al Vilaguay s’ha optat per fer grups. Algunes activitats es varien depenent l’edat dels menuts.

Per primera vegada al Vilaguay s’ha utilitzat també la Sala Carles Pons de la Casa de Cultura on s’han projectat les pel·lícules. Aquest fet ha servit també per canviar als menuts de local i trencar la possible monotonia dels xiquets. Encara que açò al Vilaguay és quasi impossible.

L’arribada dels Reis Mags d’Orient en la vesprada del dia 5 és un fet molt present al Vilaguay. A més, és referència habitual a la gran majoria de les activitats.

A diferència del que ocorreix a l’Escola, els xiquets i xiquetes tenen pressa a l’hora d’esmorzar per tornar ràpidament a l’activitat i no perdre temps. Les ganes de jugar s’imposen clarament al ‘Vilaguay’.

Una nova edició del ‘Vilaguay’ a Vilafranca en la que els més menuts estan aprofitant els matins d’aquestes jornades de vacances per a passar-ho molt bé. Una activitat que serveix també per conciliar la vida laboral dels pares i mares amb les vacances dels menuts….. que ja s’acaben, perque el dilluns torna l’escola.

» VÍDEO: Els menuts de Vilafranca gaudeixen amb el Vilaguay

Més informació: |