Els joves de Morella gaudeixen en Jocambient


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 3 de gener de 2012

Els joves i els més menuts de Morella gaudeixen amb una nova edició de Jocambient. Este espai de jocs, tallers i atraccions s’ha convertit en la referència dels xiquets en el Nadal de la localitat. Tant és així que s’aplega a la dessetena edició.

La regidora de joventut, María Rallo, afirma que “cada edició de Jocambient és distinta i hi ha canvis, però l’essència és la mateixa. Una essència que és possible gràcies a la il·lusió i diversió dels participants”. A més, explicava que “Jocambient torna a realitzar-se en unes dates en les què coincidix amb molt pocs actes d’esta índole”.

L’Espai Firal és el lloc en què es torna a desenrotllar este parc de jocs, tallers i atraccions. Per això, Rallo indica que “el fet de tindre una instal·lació com l’Espai Firal permet albergar un ampli nombre d’activitats diverses”.

A més, la regidora ha agraït la col·laboració de quatre associacions: el Consell de la Joventut, l’AMPA (Associació de Pares i Mares d’alumnes), Creu Roja i l’Associació Musical Mestre Candel.

Este espai de jocs, tallers i atraccions compta amb castells unflables, camps de futbol 3, zona de guarderia amb jocs per als més menuts, circuits de circulació, bous mecànics, jocs de taula o distints tallers.

Un altre dels aspectes destacables de Jocambient, és que en la present edició torna a realitzar-se una recollida de joguets per a destinar-los a distintes labors solidàries.

» VÍDEO: Comença el Jocambient 2012
» VÍDEO: La banda de Morella anima el Jocambient

Més informació: |