El Patronat de Turisme de Morella acorda fer accions promocionals amb les que atraure visitants per al Sexenni

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 4 de gener de 2012 .
Etiquetes: , , ,

El Patronat Municipal de Turisme de Morella s’ha reunit aquest dimarts per a tractar els distints temes d’actualitat relacionats amb el sector. El principal dels punts tractats en l’orde del dia va ser l’organització de la novena edició de les Jornades de la Trufa. Una cita que començarà al febrer i que inclourà activitats promocionals, a més dels tradicionals menús dels distints restaurants.

La regidora de turisme, María Rallo, afirma que “s’estan ultimant tots els detalls per a promocionar la nostra cuina i un dels seus productes gastronòmics més característics, com és la trufa”. Respecte d’això, la regidora indicava que “en esta edició, els restauradors tornaran a innovar en els seus plats i a oferir una àmplia varietat de la nostra cuina, però a més és important que realitzem activitats complementàries que ens servisquen de promoció de la trufa negra”.

D’esta manera, s’està treballant en l’organització de tallers i xarrades, a fi de promoure la importància que té este fong per a la cuina morellana. Les IX Jornades de la Trufa se celebraran entre febrer i mitat de març.

Cal recordar que la trufa és un dels productes més característics de la nostra comarca i del nostre país. De fet, Espanya és un dels principals productors d’este fong a nivell mundial, arribant a comercialitzar fins al 50% de la que es consumix anualment. Molts la coneixen com el “or negre”, per la seua recol·lecció i el seu elevat preu. Però per als bons comensals, és el seu distingit sabor la que ho convertix en un dels tresors més apreciats.

» Orde del dia
A més d’este punt, el Patronat Municipal de Turisme també va posar sobre la taula les activitats promocionals del Sexenni. Va ser una primera presa de contacte que s’anirà definint en les següents reunions. El que sí que van deixar clar els empresaris turístics és la necessitat de promocionar esta important festa morellana per a aconseguir atraure al nombre més gran de visitants possibles.

Un altre dels temes interessants que es van tractar en la reunió va ser l’aposta per potenciar el turisme de naturalesa de Morella, amb activitats de senderisme.

Més informació: | | |