Amb l’arribada dels patges i els reis s’acaba el Jocambient


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 5 de gener de 2012

Arriba el dia màgic en el qual venen els Reis d’Orient i, al mateix temps, tanca les portes Jocambient. Fins al darrer dia d’este recinte d’oci la participació ha sigut molt elevada. Menuts de totes les edats han omplit les diferents instal·lacions disposades per l’Espai Firal de Morella. I amb ells, mares i pares, així com els iaios, també han format part del Jocambient 2012.

Inflables, bou mecànic o la presència dels mateixos personatges dels seus dibuixos animats preferits. Bob Esponja ha sigut l’estrella de la jornada, arrossegant un gran nombre de xiquets a cada pas que ha donat. Fins i tot ell mateix s’ha animat amb el bou mecànic.

Cues per accedir a les atraccions (el xiquet que fa cua per al bou mecànic, que parla); montons i montons de jaquetes disposades a sobre d’una gran taula i gent gaudint per tots els racons. L’ambient d’esta edició del jocambient inunda tot l’espai.

Com cada any, esta fira d’oci inclou la participació de diferents Associacions de la localitat. L’Ampa s’ha encarregat una vegada més del berenar dels menuts.

També des de Creu Roja Joventut s’ha volgut participar en Jocambient. Esta entitat sempre aporta activitats que mesclen oci amb aprenentatge.

Per tal que tot este muntatge que impressiona a grans i, sobretot a menuts, siga una realitat, l’Ajuntament de Morella ha contractat a una empresa externa.

Sembla que els més joves de morella no se’n cansen mai. I és que porten tres jornades de joc amb la mateixa energia que el primer dia. Ara, i amb els reis mags al costat, toca esperar que les cartes que han escrit tinguen un resultat bo i els porten tot el que han demanat.

Edició rere edició, i èxit rere èxit. El jocambient tornarà a instal·lar-se a l’espai firal l’any que ve. I, pel que sembla, tornarà a ser nucli i punt de trobada de centenars de xiquets i xiquetes.

Més informació: |