Les errades defensives i l’àrbitre condemnen un Pena-roja que no mereixe perdre


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 8 de gener de 2012

Dura i injusta derrota la que va viure el Pena-roja en la primera jornada de lliga de l’any 2012. Los de la serra van perdre a casa per la mínima (2-3) davant un Valdealgorfa que va fer el seu futbol i es va emportar els 3 punts cap al Baix Aragó. Tot i això, lo Pena-roja va ser el primer en marcar. Ho va fer en una jugada d’estratègia que va aprofitar Mario. Deu minuts fatídics del Pena-roja en defensa, però, van posar les coses molt bé per als visitants (1-3). A la segona part, lo Pena-roja va anar a pel partit. Però només va aconseguir retallar distàncies a les acaballes del partit mitjançat Enrique. Tot i això, les decisions arbitrals van estar molt discutides per l’afició i el cos tècnic pena-rogí, que van protestar la jugada del primer gol local per falta prèvia d’un jugador del Valdealgorfa. També es van qüestionar algunes jugades dintre de l’àrea visitant, entre elles unes mans d’un defensa, i dos penals per part del porter del Valdealgorfa, en un d’ells agredint amb les dos cames lo davanter local sense jugar-se la pilota.

L’entrenador del Pena-roja, José de Laris, va destacar que “va ser una derrota molt dolorosa perquè volíem començar l’any bé, però no ha estat així. Mos vam posar davant al marcador”, però en cinc minuts “mos van fer 3 gols i això és molt difícil de remuntar”. Laris va afegir que “vam treure la pilota del darrere millor que en los últims partits, però físicament no estem molt bé i cal recuperar la forma”. Lo primer entrenador del Pena-roja va reconèixer que “vam començar la temporada molt bé i molt ben posats al camp, però esta segona volta ha estat molt desastrosa”. Tot i això, “encara estem a temps de rentar la cara i donar una bona imatge per a la nostra afició”. Pel que fa a les jugades polèmiques, José de Laris va tornar a dir que “no m’agrade parlar de l’àrbitre. Però hi va haver dos penals molt clars, amb expulsió del porter, però que l’àrbitre no va veure. Als àrbitres se’ls haurie d’exigir tant com a natres”.

De cara a la pròxima jornada, lo Pena-roja visitarà el camp del totpoderós Teruel B, que fins ara només ha cedit 4 punts en tota la temporada. Amb esta derrota, lo Pena-roja baixe fins la 8ena plaça, després de que el Castellseràs els haigue superat després de guanyar al Cretense.

Més informació: