L’Ajuntament de Morella realitza dues actuacions de pavimentació que milloren un accés i els serveis del municipi


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 9 de gener de 2012

L’Ajuntament de Morella ha finalitzat unes millores en l’accés de la carretera Castelló i en la Plaça Sant Mateu. Es tracta de dues actuacions de pavimentació que solucionen els problemes en el ferm, tant en un dels principals accessos de la localitat com en una important zona d’aparcament i reciclatge. A més, avui es reprén una important obra dins del Pla Municipal de Renovació Urbana, com és la de la Plaça Colom, després de finalitzar la parada nadalenca.

El regidor d’urbanisme, Rhamsés Ripollés, afirma que “és molt important combinar les grans actuacions amb el manteniment i les xicotetes intervencions que milloren les nostres infraestructures”. En este sentit, indicava que “estes actuacions de pavimentació milloren un important accés a la localitat que es trobava en mal estat i una zona amb prou llocs d’aparcament i contenidors de reciclatge”. Respecte a l’actuació en la carretera Castelló, cal recordar que el passat mes de juliol es va realitzar una intervenció d’urgència, a causa d’un gran brandó que s’havia format. Per això, ara s’ha actuat de forma definitiva, aprofitant la maquinària que està treballant al Polígon Industrial.

» Segona fase en la Plaça Colom
La principal obra del Pla Municipal de Renovació Urbana que s’està escometent en l’actualitat és la de la reurbanització de la Plaça Colom. La primera fase d’esta, va concloure a finals del mes de desembre i es van paralitzar els treballs per a no ocasionar problemes de circulació durant els dies de vacances nadalenques. Els primers treballs d’esta obra van consistir en la millora de les conduccions i l’empedrat de la zona on confluïxen els carrers Blasc d’Alagó, Mare de Déu de Vallivana i l’esmentada plaça. Ara, comença la segona fase en la què es millorarà el tram que va des d’eixe punt cap a Hort del Baró.

Més informació: