Les imatges del Concurs ‘Entorn, paisatge i medi ambient’ es traslladen a Lledó



comarquesnord.cat, Lledó/strong>
» dimarts, 10 de gener de 2012

Les instal·lacions del Saló Municipal de Lledó albergaran des del pròxim dissabte 14 de gener la recopilació de les imatges que s’han presentat en l’últim concurs fotogràfic ‘Entorn, paisatge i medi ambient’ organitzat pel Departament de Medi Ambient de la Comarca del Matarranya. En concret, Lledó serà el quart municipi de la comarca del Matarranya interessat en albergar esta exposició que es va presentar a la Fira de Recursos Naturals i Medi Ambient celebrada el passat mes de novembre de 2011 a Ràfels.

Després de que Ràfels exposés totes les obres presentades al concurs fotogràfic, la mostra se va traslladar fins a la Mare de Déu de la Font de Pena-roja, per després viatjar fins al Museu de la Memòria Històrica de Valljunquera, on ha estat present fins lo passat 8 de gener. De fet, enguany, i després de veure el nivell que està aconseguit lo concurs de fotografia, des de la Comarca del Matarranya s’ha decidit que tots aquells ajuntaments o associacions que vulguin exposar les imatges presentades, ho puguen fer.

En concret, la mostra integre les 108 fotografies que s’han presentat en esta VIII edició del Concurs Fotogràfic, així com també les imatges guanyadores en el certamen de l’any 2010. Després d’anar a Ràfels, Pena-roja i Valljunquera, la mostra s’instal·larà al Saló Municipal de Lledó, on es podrà visitar a partir del dissabte 14 de gener i fins al pròxim 29 de gener. Los horaris d’apertura al públic seran tots los dissabtes i diumenges des de les cinc de la tarde fins a les vuit de la nit. Després, la mostra té intenció de viatjar a Albentosa (Terol).

Més informació: | |