La lliga de futbol sala Terra Alta – Matarranya comptarà amb 8 equips de la comarca




comarquesnord.cat, Matarranya
» divendres, 13 de gener de 2012

Este cap de setmana comence una nova lligueta de futbol sala entre els equips de les comarques de la Terra Alta i el Matarranya. Serà una nova edició en menys equips dels habituals, ja que pel que fa a equips de la nostra comarca, només hi haurà la representació de tres municipis. En concret, lo municipi en més equips serà Valderrobres, que enguany ha comptat en un total de quatre equips. Hi haurà dos equips de pre-benjamins, un equip benjamí i un altre aleví.

A banda de Valderrobres, Calaceit també farà diversos equips, ja que enguany tindrà categoria aleví i categoria benjamí. A Queretes per la seua banda, s’ha constituït un equip de pre-benjamins i un altre benjamí. D’esta manera, lo campionat de futbol sala entre la Terra Alta i el Matarranya perd alguns municipis que portaven uns anys competint. Parlem, en concret, de Beseit i també de Pena-roja, que en los últims anys havien fet equip en xiquets de Mont-roig.

Los primers partits se jugaran este cap de setmana. Per tant, al Futbol Regional i a les categories de Futbol Base en camp gran se li sume ara el Futbol Sala