El Cinctorrà s’emporta els tres punts del camp de Catí davant el Vilar de Canes

comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 15 de gener de 2012

Tres punts més per al C.E. Cinctorrà i aquesta vegada fora de casa. L’equip de Dani Blanch s’emportava els tres punts de Catí, on juga el Vilar de Canes amb un gol d’Iván Roda al minut 88. Els cinctorrans, a la seua bona ratxa al Pla de Mig Ull afegeixen també ara bons resultats a domicili davant un rival directe a la classificació.

Partit molt igualat i emocionant i que es decidia al minut 88 amb un gol d’Iván Roda. Un partit prou equilibrat, encara que en línies general va ser el C.E. Cinctorrà el que tenia més el control del baló i més oportunitats cara el marc contrari.

Partit serio i ordenat per part dels dos conjunts i amb una primera part més dominada per l’equip de Dani Blanch, encara que ni Vilar de Canes ni Cinctorrà disposarien de massa ocasions de gol.

A la segona part el Cinctorrà dominaria i el Vilar de Canes llançaria contraatacs amb molt de perill per a la porteria de Diego. Als darrers 20 minuts de partit i amb el 0-0 al marcador s’incrementarien les arribades dels dos conjunts a les porteries contraries. El Cinctorrà tindria 2 o 3 bones ocasions de gol, especialment una d’Alejandro que el porter del Vilar de Canes solventava amb una gran intervenció i un remat de cap de Dani que s’en va anar fora per poc.
El Vilar de Canes tindria dues bones ocasions a les botes de Roberto però es va trobar en una amb Diego i l’altra la va tirar fora.

Quant tot indicava a que el partit acabaria amb empat a 0, al minut 88 una falta lateral botada per Sergi era rematada de cap per Iván Roda marcant el 0-1 de la victòria. No va haver temps per a més.