Valljunquera aprova els pressupostos del 2011 per un total de 783.000 euros



comarquesnord.cat, Valljunquera
» dilluns, 16 de gener de 2012

A finals del passat més de desembre Valljunquera va aprovar el pressupost corresponent a l’anualitat de 2011 per un total de 783.000 euros. Lo fet d’aprovar este document a les darreries d’any es deu a “motius de funcionalitat”, segons va explicar Ismael Brenchat, alcalde del municipi. De fet, lo pressupost 2011 serà també el que regirà les actuacions del consistori local durant este any 2012 perquè al no haver-se aprovat un pressupost per a esta anualitat es prorrogue automàticament l’anterior.

“Lo pressupost del 2012 serà l’anterior, se prorrogarà. Tampoc guanyàvem gran cosa aprovant-ne un de nou, perquè a dia d’avui no coneixem ni les inversions ni les transmissions de capital, que és lo que canvie més los comptes municipals”, va apuntar Brenchat, qui va afegir que “sol se sap que en este 2012 les inversions seran inferiors, però fins que no s’aprovon los pressupostos de la Diputació i el Govern Autonòmic no es pot saber si tindrem alguna inversió al municipi. Per tant, l’ajuntament continuarà funcionant amb los ingressos que té a través dels impostos directes i indirectes”.

Pel que fa a les pròximes actuacions que es realitzaran al municipi, l’alcalde va apuntar que “en los últims 8 anys l’obra estrella del poble ha estat lo centre social, i hem aconseguit acabar la planta baixa amb lo bar obert, lo bar dels jubilats i el menjador. Ara, tot i que falte per fer la primera planta, hem decidit des del ajuntament canviar un poc la línia d’actuacions i centrar-mos més en la millora dels carrers i de les xarxes de subministre”.