L’alcalde de Calaceit es reincorpora a l’activitat municipal


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Calaceit
» dimarts, 17 de gener de 2012

L’actual alcalde de Calaceit, Josep Maria Salsench, ha reprès la seua activitat al consistori de la capital cultural del Matarranya. Després de dos mesos molt complicats per a ell, i durant los quals va decidir estar al costat de les seues filles i els seus nets a Tarragona, Salsench s’està incorporant progressivament a l’activitat política i social de Calaceit, on exerceix d’alcalde des de les passades eleccions, on lo PP va entrar a governar gràcies al pacte amb Entesa per Calaceit, ERC.

Durant estos dos mesos, Paulí Fontoba, tinent d’alcalde i regidor d’Esquerra Republicana a Calaceit, ha exercit com alcalde en funcions del consistori. Tot i que Josep Maria Salsench ha estat vivint a Tarragona durant estes últimes setmanes i ha passat este temps amb los seus, ha seguit l’activitat diària del municipi on n’és alcalde i inclús ha estat present, via telefònica o físicament, en algunes reunions i plenaris que s’han celebrat estos dos últims mesos. Ara, Salsench ha decidit reincorporar-se de forma progressiva en la seua funció.

Des d’ahir, Josep Maria Salsench, alcalde de Calaceit, ha reprès la seua funció, tot i que ho anirà fent poc a poc, estant-se uns dies a Calaceit i uns altres a Tarragona. L’alcalde de Calaceit ja va dir en lo seu dia que fins no que no passessin les Festes de Reis no anunciarie quina decissió prendrie, tot i que en un principi no tenie intenció de deixar l’alcaldia de Calaceit tal i com havien especulat alguns mitjans. Ara també anirà posant-se al corrent, dia a dia, de l’activitat del seu poble.

Més informació: