La Diputació finançarà el 95% del cost dels treballs del ‘Pla d’Obres i Serveis’


Etiquetes:



comarquesnord.cat,
» dimecres, 18 de gener de 2012

Los ajuntaments del territori, independentment del nombre de població, pagaran només lo 5 per cent de l’import de les obres que s’incloguen en lo Pla Provincial de Cooperació a les Obres i Serveis (POS) de 2012. Lo Pla tindrà una dotació econòmica de 8 milions d’euros (1,3 milions d’euros menys que l’exercici passat), encara que la xifra es podrie modificar una vegada el govern central comunico les xifres definitives en funció de les partides que recullon els pressupostos generals de l’Estat.

Des de la Diputació van defensar que “los Plans Provincials són la columna vertebral de l’acció política de la Diputació” i que “confirmen la funció bàsica com a ‘ajuntament d’ajuntaments’ i permeten modernitzar i incrementar les infraestructures i equipaments dels municipis” de la província. La pròpia DPT va remarcar que els Plans Provincials “constitueixen una línia de treball que atén les necessitats de millora de qualitat de vida dels que habiten els pobles i generen un positiu impacte en la vida local”.

Les sol·licituds de subvenció per al finançament d’obres amb càrrec al Pla Provincial de Cooperació d’enguany podran ser cursades per tots los municipis i entitats locals de la província. Lo termini de presentació de sol·licituds acabarà el pròxim 11 de febrer. En relació a estes peticions, la Diputació de Teruel elaborarà l’esmentat Pla per al 2012. Si les obres no foren incloses, se podran tindre en compte aquells treballs demandats en la hipotètica elaboració d’algun pla que pugue ser aprovat en lo present any.

Més informació: