Turespanya i la FEMP entreguen a Morella el certificat de “Compromís amb la Qualitat Turística”, que li acredita com a destí SICTED

comarquesnord.cat . Madrid . dijous, 19 de gener de 2012 .
Etiquetes: ,

Morella ha rebut aquest dijous el certificat de “Compromís amb la Qualitat Turística”, que li acredita com a ciutat del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED). El municipi es convertix en el primer de la Comunitat Valenciana en tindre este reconeixement del sistema impulsat per Turespanya i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. El distintiu l’han arreplegat el primer tinent d’alcalde, Rhamsés Ripollés, i la gestora d’esta xarxa en la localitat, Amparo Quesada, a la fira FITUR de Madrid. A més, els reconeixements en esta matèria continuaran en la jornada de demà, ja que la localitat recollirà la “Q” de qualitat, renovada l’any 2011.

El SICTED pretén aconseguir millorar l’experiència i satisfacció del turista en els destins i recolzar a les xicotetes i mitjanes empreses que proporcionen serveiis als visitants. Per a això, els empresaris del municipi també estan treballant per a obtindre les certificacions. Així, quatre d’ells ja han sigut valorats positivament, convertint-se, també, en els primers de la Comunitat a aconseguir-ho.

El certificat “Compromís amb la Qualitat Turística” té una validesa de dos anys, encara que es realitzen auditories anualment. Una vegada obtingut, açò reconeix l’esforç i compromís amb la qualitat i la millora contínua, al mateix temps que distingix a l’establiment front a la competència.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Morella, Rhamsés Ripollés, afirma que “és molt important que a Morella se li reconega que continua treballant en la bona direcció per a aconseguir posicionar-se com una destinació turística de qualitat”. A més, afegia que “el SICTED pretén que el sector turístic de Morella unisca esforços, s’autoexigisca i que oferisca més qualitat, la qual cosa redunda en una millor atenció als nostres visitants”.

Més informació: |