Calaceit golege el Calanda (3-0) i li fa un gran favor al Valderrobres


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Calaceit
» diumenge, 21 de gener de 2012

Lo Calaceit va golejar este cap de setmana el Calanda (3-0) i manté vives les esperances del Valderrobres a jugar la lliga d’ascens. Lo Calaceit va eixir molt concentrat al partit, amb la intenció de fer un bon enfrontament i va matar-lo pràcticament a la primera mitja hora de joc, quan los del Matarranya ja guanyaven contundentment (2-0). L’equip, molt concentrat en defensa i pressionant molt a munt, va jugar molt a futbol i va tallar perfectament lo joc del rival, que ha vist com la plaça d’ascens se l’haurà de jugar a l’última jornada. Per la seua banda, i amb esta victòria, lo Calaceit se situe a només 3 punts del Valderrobres, i l’objectiu dels de la capital cultural del Matarranya és guanyar l’últim partit contra el Valderrobres i superar-los en la taula classificatòria.

Segons va dir David Insa, portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, “estem molt contents. Va ser un partit complet per part del Calaceit, molt net, molt vistós i que va agradar molt a la gent. Se va afrontar el partit mirant a veure si guanyàvem Calanda, ja que mos han demanat un favor los de Valderrobres, i volent donar la cara davant un rival fort per acabar la temporada en la moral molt alta”. Segons va reconèixer Insa, l’equip va eixir “des del primer minut a pel partit, pressionant a dalt, mossegant, molt concentrats i a per totes. Natres volíem arribar a final de temporada podent fer un assalt a la 4ª plaça. Se va fallar a Torrecilla i això mos va fotre. Però per acabar la temporada de forma més digna, intentarem veure si podem guanyar al Valderrobres i els podem avançar”. Ara mateix, això és possible, ja que la diferència entre els dos equips és de 3 punts, i la temporada es tancarà amb lo derbi entre el Valderrobres i el Calaceit.

Amb esta victòria, Calaceit se manté a la 6ena posició empatat a punts amb Castellseràs a 21 punts. Per damunt, li separen 3 punts amb Valderrobres, mentre que a 18 punts està el Pena-roja, que intentarà puntuar en lo seu últim partit al camp de Calanda.

Més informació: