Pena-roja pateix per guanyar un Torrecilla (2-1) que hagués pogut golejar

comarquesnord.cat, Pena-roja
» diumenge, 21 de gener de 2012

Pena-roja va aconseguir este cap de setmana la primera victòria de la segona volta després de guanyar per la mínima (2-1) lo Torrecilla. Lo resultat va ser enganyós, ja que l’equip del Matarranya va tindre infinitat d’ocasions per golejar. L’equip guanyave (2-0) als primers 20 minuts i va tirar dos pilotes més al pal durant los primers 45 minuts. A més, l’àrbitre li va perdonar la roja directa al porter del Torrecilla en un penal que va marcar Torretes. L’equip visitant va marcar el gol de falta, però esta va ser l’única ocasió clara que va tindre, ja que el Pena-roja va estar molt concentrat darrere i va tindre la pilota i les ocasions. Tot i això, amb l’expulsió de Javi per doble groga, lo Pena-roja va patir durant tota la segona part, tot i que el marcador ja no es va moure.

Lo primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va dir que “per fi ha arribat la primera victòria de la segona volta. Més val tard que mai”. Pel que fa al partit, Laris va apuntar que “a la primera part vam eixir a per totes, i els dos primers gols van arribar als primers minuts. La primera part haguérem pogut marcar cinc o sis gols, però no vam estar encertats. I així és lo futbol. No poses les que tens i acabes patint”. Patir va ser la paraula, perquè “algun dia m’agafarà alguna cosa”, va reconèixer Laris. L’expulsió de Javi va condicionar el partit, i el equip es va tirar una mica enrere. Pel que fa als dies previs al partit, l’entrenador del Pena-roja va reconèixer que degut a la neu i Sants Patrons “no poder entrenar cap vegada, només hem fet xerrada tàctica al vestidor”. Tot i això, van aparèixer millores, com a l’hora de traure la pilota, la pressió al rival o la gestió del temps i dels nervis.

Amb esta victòria, lo Pena-roja se manté a la mateixa posició i manté la mateixa distància amb Calaceit i Castellseràs, que també van guanyar esta última jornada. Pena-roja intentarà guanyar l’últim partit de la temporada al camp del complicat Calanda, on intentarà arrodonir la campanya i fer-li un favor al Valderrobres.