Valderrobres s’ho jugarà tot a una carta contra Calaceit



comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 21 de gener de 2012

Valderrobres va patir este cap de setmana una dolorosa derrota al camp de l’Alcorisa (2-1) en un partit clau per superar el Calanda a la taula classificatòria. Calaceit va fer-li un favor molt gran a Valderrobres guanyant Calanda, però els de la capital del Matarranya no van fer la feina en un partit clau. Tot i això, l’equip va tindre ocasions per emportar-se els tres punts, ja que va tindre nombroses ocasions a la primera part per sentenciar el partit. Tot i això, van ser els locals los primers en marcar, i van posar les coses molt complicades per als de Manu Bel. Al final, dura derrota per al Valderrobres que obligarà els del Matarranya a guanyar l’últim partit de la lliga contra el Calaceit, i haurà d’esperar que el Pena-roja, com a mínim, trague un empat a casa el Calanda.

Segons va explicar l’entrenador del Valderrobres, Manuel Bel, “estes dos últimes jornades havíem de guanyar per aconseguir la plaça, i ara cal lamentar-se perquè haguérem pogut assegurar casi matemàticament jugar la lliga d’ascens”. En relació al partit, Bel va defensar que “lo Valderrobres va eixir molt ben plantat al camp, amb una primera part molt bona, no de futbol perquè el camp no ho va permetre, però sí en ocasions que no vam acabar de materialitzar”. Tot i això, “en una jugada molt desafortunada mos van fer un gol, quan casi l’Alcorisa no havie tirat a porteria i ere molt injust”. Manu també va reconèixer que l’equip “va jugar un partit clau a finals de lliga que calie guanyar com fos. Per unes circumstàncies o per altres, vam anar només 11 jugadors que van jugar tot lo partit i l’únic canvi ere el porter suplent”. Lo primer handicap, però, ja va ser l’horari, ja que el partit es va disputar a partir de les onze i mitja del matí.

Amb esta derrota, lo Valderrobres se manté a la cinquena posició amb 24 punts i té un punt de distància amb lo play-off, que ara ocupe el Calanda amb 25 punts. Així però, per davall està el Calaceit i el Castellseràs. Precisament, l’equip del Matarranya serà el pròxim rival del Valderrobres. Una nova derrota dels de la capital, podrie suposar baixar inclús de posicions. Una victòria, qui sap, podrie garantir jugar la lliga d’ascens.

Més informació: |