El Cinctorrà quart a 3 punts del segon classificat

comarquesnord.cat, Benassal
» diumenge, 22 de gener de 2012

El C.E. Cinctorrà ha començat el 2012 guanyant els seus primers partits lluny del Pla de Mig Ull. Si a aquest fet li unim la gran regularitat que manté el Cinctorrà a casa, està permetent que el conjunt de Dani Blanch es situe a la quarta posició de la classificació a 3 punts del segon. Victòria sufrida i molt treballada al Camp del Temple de Les Coves de Vinromà per 2-3.

Partit disputat a les 6 de la vesprada al Camp de les Coves de Vinromà amb il·lu minació artificial. L’encontre començava amb un gol del Cinctorrà per mediació de Frna, que rematava al primer pal un bon servei de Guillermo. Els de Cinctorres s’avançaven al marcador en un partit en el que Dani Blanch no podia comptar amb Iván Roda, Alejandro i Delfín, baixes importants per a l’equip.

El Vinromà aniria dominant la situació i millorant el seu joc i fruit d’aquest fet arribava l’empat a 1, marcat al minut 38 en una jugada d’estratègia. Amb l’empat s’arribava al descans.

A la segona part la tònica del joc seria semblant i l’equilibri es mantindria al terreny de joc. Molta lluita per part dels dos equips i joc sense dominador clar. Recta final d’encontre trepidant i en la que es marcarien molts gols. Al minut 70 el Cinctorrà tornava a avançar-se per mediació d’Albert Guardiola, que culminava una magnífica jugada d’Andreu. El Vinromà no es desumflaria i al minut 78, novament a l’eixida d’un còrner aconseguia l’empat a 2.

Quedaven encara 10 minuts i l’emoció era màxima a les Coves amb el 2-2 al marcador. Els locals van estar a punt de marcar, però David Temprado salvava una ocasió a la mateixa línia de gol. Al minut 87, Albert Guardiola aprofitava un rebot d’un remat de Fran al pal per marcar el 2-3 definitiu. Un triomf fora de casa molt important per al C.E. Cinctorrà, que es situa quart a la classificació a només tres punts del segon, el Xert.